Közlemény:

A Győr Online Új Média Közössége székhelyet keres. Várjuk az Ön támogatói irodahelyiség felajánlásat az onlinegyor@gmail.com címre.

2014. március 5., szerda

Járókelő

Az ember gyerekének jártában-keltében sok minden szemet szúr. Például a Dunakapu tér káptalandombi részén a közelmúltban szépen felújítottak egy házat. Történetesen karmazsinvörösre festették. Most pedig azt látni, hogy az alsó szint egészét leverték a tégláig. Nem tudom mi történhetett, látszatra semmi nem indokolta ezt a drasztikus lépést. Tán csak nem a színével volt a baj? Nem lepődnék meg, ha a földszint új pucolása narancssárga lenne!
Ugyan itt a tér gigantikus munkagödrét határoló kerítésen ott a tábla, visszaköltözhet a piac! Még élénken emlékszem a helyi narancsharsonában, a Győr +-ban határozottan kijelentették itt többet nem lesz vásár. Ilyenkor kibújik belőlem a kisördög. Csak nem valakinek eszébe jutott, de hiszen itt nagyot lehet kaszálni, az egyen pavilonokon és azok bérlésén. Kíváncsi leszek, majd kinek a zsebét tömik, a jól megsarcolt kereskedők pénzei?
Add tovább

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden jog fenntartva © 2014 Győr Online Designed by Template | Love for Összefogás 2014