Közlemény:

A Győr Online Új Média Közössége székhelyet keres. Várjuk az Ön támogatói irodahelyiség felajánlásat az onlinegyor@gmail.com címre.

2014. március 15., szombat

Dr. Szekeres Tamás Magyar Érdemrendje

Dr. Szekeres Tamás egyetemi tanárnak a Széchenyi Egyetem alapítójának és volt rektorának a nemzeti ünnepen  az egyetem gazdasági, társadalmi kapcsolatainak szervezőjeként a győri gazdasági térség érdekében a kultúra, a tudomány és a művészet területén több évtizeden keresztül végzett értékteremtő és értékőrző tevékenysége elismeréseként, a Magyar Érdemrend (lánykori nevén: Magyar Köztársasági Érdemrend) közép keresztjét adományozták. Gratulálunk, megérdemelte! ennél még nagyobb kitüntetést is.
Nem akarok ünneprontó lenni, de nem tudom feledni, hogy az egyetem avató ünnepségén, amikor éppen nem Szekeres Tamás, hanem az ő emberük volt a rektor (aki annyira jelentékeny volt, hogy már nem is emlékszem a nevére) teljesen háttérbe szorították, ez az első Orbán kormány idején volt, teljesen úgy állítva be, mintha neki köze sem lenne az Egyetemmé váláshoz! Pedig ennek pont az ellenkezője az igaz! Tehát még egyszer, gratulálunk és köszönjük rektor úr!!! 
Add tovább

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden jog fenntartva © 2014 Győr Online Designed by Template | Love for Összefogás 2014